Prijzen

Openingstijden

Januari t/m Maart
Gesloten

April
Geopend:
Woensdag, vrijdag t/m zondag
vanaf 9.30 uur
Gesloten: maandag, dinsdag en donderdag
 
Mei t/m Augustus
Geopend:
woensdag t/m zondag
vanaf 9.30 uur
Gesloten: maandag en dinsdag
 
September en Oktober
Geopend:
woensdag, vrijdag t/m zondag
vanaf 9.30 uur
Gesloten: maandag, dinsdag en donderdag

November en December
Gesloten

Algemeen
Voor groepen is reserveren op gesloten dagen mogelijk.

Prijzen

Golf
Één ronde, 18 holes bedraagt u € 15,-- per persoon. 
In de prijs is inbegrepen: een korte instructie, scorekaart en gebruik van golfclubs en golfballen. Na afloop levert u de golfclubs en de golfballen weer in.

Clinic (1 uur): Hierin worden de slagen swing, chip en putten behandeld en geoefend. Inclusief gebruik benodigde materialen en oefenballen € 25,00 p.p.    

10-rittenkaart:
Voor slechts € 120,-- koopt u een 10-rittenkaart. Deze kaart geeft recht op 10 maal een ronde van 18-holes te spelen, inclusief gebruik van de benodigde materialen. Op uw kaart mag u 1 introducé meenemen.

Oefenbaan:
Bent u in het bezit van een geldige 10-rittenkaart en heeft u geen zin of tijd om 18-holes te lopen en u wilt toch uw swing oefenen dan kunt u voor € 2,50 gebruik maken van de oefenbaan, exclusief ballen.

Extra service voor houders van een 10-rittenkaart:
Mocht de short golfbaan bezet of gereserveerd zijn, dan mag de houder van een geldige 10-rittenkaart gratis gebruik maken van de oefenbaan. Men kan de ballen voor de oefenbaan verkrijgen uit de ballenautomaat.

Materialen:
De baan mag alleen betreden (gespeeld) worden met een ijzer P (pitching wedge) en een putter. Er wordt alleen gespeeld met de door Golfodome beschikbaar gestelde golfballen.

Werpgolf, 18 holes

Één ronde, 18 holes, bedraagt € 15,-- per persoon. Inclusief een korte uitleg, gebruik werpstick, golfbal en een scorekaart. Na afloop levert u de werpstick en de golfbal weer in.

Discgolf

18 holes discgolf bedraagt u € 8,50 per persoon. Inbegrepgen korte uitleg, gebruik disc en een scorekaart. Na afloop levert u de disc weer in.

Parkeren
Er is op het terrein voldoende parkeergelegenheid. 
Parkeren is gratis.

Kijkt u eens onder de kop "arrangementen" voor nadere informatie.