Openingstijden

Geopend

Woensdag t/m Zondag vanaf 9.30 uur

Reserveren, mag, niet verplicht.

WhatsApp:                           06 - 1463 1563

Telefonisch                          (evt. via voicemail):      077 - 476 22 33

Per e-mail:              Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermeld datum, tijdstip en aantal personen.

Gesloten:

Maandag en dinsdag

Voor gezelschappen is het mogelijk op gesloten dagen te reserveren!

DiscgolfSpel
Net als bij het normale golf probeert u in zo min mogelijk worpen de disc, soort frisbee, in de target of te wel de polehole te gooien. Een polehole is een ronde metalen mand op een standaard. Boven de mand zijn loshangende kettingen aangebracht, die de disc in de vlucht stoppen en in de mand doen belanden. Houdt u gerust rekening met wind, obstakels, afstand en werptechniek. Voordat u begint, krijgt u een deskundige uitleg over hoe u het beste kunt gooien.

Prijs
Een ronde discgolf (max 1,5 uur): € 8,50 p.p. 

Iedere speler heeft minimaal 1 disc.
Discgolf is ook in combinatie met onze arrangementen mogelijk.
  

Parcour
Blauw- 6 pole holes welke gelegen zijn rondom de drivingrange zullen in principe altijd bespeelbaar zijn (6 dagen per week, niet op maandag)
Rood – 3 pole holes welke op de short-golfbaan liggen zijn in combinatie met het blauwe parcours te spelen op dinsdag tot en met donderdag, als er geen golfers op de baan aanwezig zijn. Golfers hebben altijd voorrang.
Zwart – 9 pole holes welke over het gehele complex van Golfodome gelegen zijn. Dit is een wedstrijd parcour. De pole holes worden geplaatst op basis van voor reserveren.  Dit is alleen mogelijk van maandag tot en met donderdag, bij minimaal 30 personen.
Geel - Een parcour bij u in de buurt of bedrijf is ook mogelijk, daar wij de beschikking hebben over 6 targets “Innova SkillShot”. Vraag om een prijsopgave, deze wordt naar uw wensen opgesteld. 


Verkoop Discs

Golfodome kan door de unieke samenwerking en agentschap met werelds grootste producent van golfdiscs “INNOVA-europe”  vele discs leveren tegen scherpe prijzen. Wij kunnen ook alle produkten scherp leveren voor de inrichting van uw eigen course. Voor discs en discgolf targets vraag een offerte aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.