Openingstijden

Geopend

Woensdag t/m Zondag vanaf 9.30 uur

Reserveren, mag, niet verplicht.

WhatsApp:                           06 - 1463 1563

Telefonisch                          (evt. via voicemail):      077 - 476 22 33

Per e-mail:              Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermeld datum, tijdstip en aantal personen.

Gesloten:

Maandag en dinsdag

Voor gezelschappen is het mogelijk op gesloten dagen te reserveren!

WerpGolf

Wat is WerpGolf?

WerpGolf is een actieve, natuurlijke en atletische sport. WerpGolf wordt gespeeld op golfbanen, tegelijkertijd met traditioneel golf. In plaats van het slaan van een bal met een golfclub, werp je de bal weg met de speciaal voor deze sport ontworpen WerpStick. Een natuurlijke beweging. Voor alle slagen heb je slechts één stick nodig.

Hoe wordt WerpGolf gespeeld?

WerpGolf wordt gespeeld met een Werpstick en golfballen. In plaats van een bal te slaan, werp je de bal vanaf de afslag richting de green. Wanneer iedereen de bal heeft geworpen, loopt iedereen naar zijn/haar eigen bal. De volgende worp vindt plaats vanaf de plek waar de bal terecht is gekomen. Op de green kun je de bal putten door middel van de WerpStick tegen de bal te zetten en richting de hole te duwen (pushen). Je telt het aantal worpen en degene met het minste aantal worpen wint. 

werp sfeer kleintotaaleindtekst klein

Mag iedereen WerpGolf spelen?

Ondanks dat WerpGolf gespeeld wordt op een golfbaan, mag iedereen WerpGolf® spelen. Er is geen golfbewijs nodig om WerpGolf te mogen spelen! Na een korte introductie ga je al de baan op en speel je Werpgolf.

Leuke nieuwe uitdaging voor jong en oud!

18 holes WerpGolf: € 17,50 per persoon.

Graag tot ziens en ervaar deze leuke nieuwe golfvariant zelf.